752-Pand_interieur2.jpg

Interieuradvies in Rotterdam en omstreken

Wij zijn interieurspecialist in Rotterdam en geven dus uiteraard graag interieuradvies. Maar dit doen wij niet alleen in onze winkel in Rotterdam, maar ook bij jou thuis! Tegen een kleine vergoeding van 50 euro komen wij thuis langs om goed te kijken naar de sfeer. Thuis zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken. Uiteraard krijg je de 50 euro weer terug als je ook iets bij ons koopt!

Vraag interieuradvies aan huis direct aan!
Wil je graag een interieuradvies van ons? Kom dan eens langs in de winkel. Geen zin om te wachten of langs te komen? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Nog sneller contact? Bel ons dan tijdens openingstijden op 010-4228025.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies aan huis nodig? De interieuradviseurs van Meulman komen graag langs in Rotterdam om jouw wooninterieur op te fleuren. Neem contact op.
  • Inmeetservice van Colors@Home MeulmanOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren alt..
  • Monteren & leggen.
  • Schilderwerk in Rotterdam uitbesteden? Jouw project is bij Meulman in goede handen. Bekijk de mogelijkheden voor binnenschilderwerk.
  • Traprenovatie in Rotterdam nodig? De interieuradviseurs van Meulman komen graag langs om jouw wooninterieur op te fleuren. Neem contact op.
  • Behanger in Rotterdam nodig? Jouw project is bij Muelman in goede handen. Bekijk de mogelijkheden voor binnenschilderwerk.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!