Schildersbedrijf

Het schildersbedrijf van Colors@Home Meulman

Je zoekt een schilder, behanger of stoffeerder? Ons schildersbedrijf regelt dat, plus een grote selectie aan andere klussen, graag en vlot voor je. Colors@Home Meulman werkt met ervaren professionals die oog hebben voor detail en met je meedenken. Bovendien gebruiken wij uitsluitend de beste materialen. Een bijzonder hoog afwerkingsniveau is dan ook gegarandeerd en dat tegen heel gewone tarieven!

Monteren
Leggen
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Meetservice van Colors@Home MeulmanOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altij..
  • De service van Colors@Home Meulman!Service staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Het schildersbedrijf van Colors@Home MeulmanJe zoekt een schilder, behanger of stoffeerder? Ons schildersbedrijf regelt dat, plus een grote selectie aan ande..

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!