583-raamdecoratie_houtenjaloezie-header.webp

Houten jaloezieën voor een luxe uitstraling

Wil je graag houten jaloezieën voor je woning in Rotterdam? Houten jaloezieën geven een luxe uitstraling aan je wooninterieur. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren, zodat je de ideale raamdecoratie samenstelt. De beschikbare kleuren zijn onder andere walnoot, eiken en wengé. Net als bij horizontale jaloezieën, heb je ook bij houten jaloezieën de keuze uit verschillende lamelbreedtes, ladderbanden en afwerkingen. Door de gebruiksvriendelijkheid van jaloezieën bepaal je zelf hoeveel zonlicht je doorlaat. Je hebt alle voordelen van standaard jaloezieën en je geeft tegelijkertijd een bijzondere uitstraling aan jouw ramen. Iedere houtsoort geeft een eigen accent aan houten jaloezieën: ga je voor een lichte uitstraling met eikenhout, of hou je van de donkere tinten van notenhout en wengé? Creëer met houten jaloezieën een unieke sfeer in huis.
Houten jaloezie detail
Houten jaloezie├źn
Alle raamdecoratie
  • Op zoek naar duo rolgordijnen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een dupligordijn lijkt op een plissé.
  • De magie van horizontale jaloezieënHorizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar met de huidige opties..
  • Houten jaloezie kopen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Plissé gordijnen kopen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Rolgordijn op maat in Rotterdam nodig? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Shutters kopen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Verticale jaloezie beter bekend als lamellenBij Colors@Home Meulman vind je de laatste collecties verticale jaloezieën.
  • Vouwgordijnen in Rotterdam nodig? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle