589-raamdecoratie_rolgordijn-header.webp

Verduisterende rolgordijnen in Rotterdam

Ben jij druk op zoek naar prachtige rolgordijnen op maat in Rotterdam? Bij Meulman vind je sfeervolle raamdecoratie voor jouw wooninterieur, van lichtdoorlatende stoffen tot verduisterende gordijnen, Iedereen kent wel rolgordijnen, maar niet iedereen weet wat voor mogelijkheden je ermee hebt. Wat te denken van de verschillende bedieningen, waaronder elektrisch. Maar ook afwerkingen, zoals verschillende stiksels, onderlatten en ringen. Dankzij ons ruime assortiment aan stoffen, hebben we voor iedere woonstijl de perfecte uitvoering. 
Rolgordijn detail
Rolgordijnen
 
Rolgordijnen zijn niet alleen een gezellige decoratie voor je ramen, maar het geeft ook een gevoel van privacy en rust. Daarnaast heb je een effectieve bescherming tegen storende zonnestralen, ideaal tijdens de zomer. Onze rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Kies de juiste kleur en geef jouw interieur een eigen persoonlijkheid. Met prachtige rolgordijnen wordt het gehele huis opgefleurd. Dankzij de verschillende stoffen bepaal je zelf hoeveel zonlicht je doorlaat.
 • Verduisterende stoffen: voor optimale privacy en uitstekende zonwering;
 • Semi-transparante/lichtdoorlatende stoffen: voor een evenwichtige lichtstroom met behoud van privacy;
 • Transparante stoffen: voor het doorlaten van zonlicht en het creëren van een prettige sfeer.

Rolgordijnen op maat in Rotterdam

Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, zodat jouw nieuwe rolgordijnen op maat lang meegaan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de rolgordijnen te personaliseren. Voeg accessoires toe die de gebruiksvriendelijkheid verbeteren en de uitstraling van de gordijnen afmaken. Hierdoor tover je standaard rolgordijnen om in luxe raamdecoratie en geef je het wooninterieur direct iets extra’s. Een leuk patroon of het toevoegen van ringen maken al het verschil. Wij bieden deskundig interieuradvies en ondersteunen je graag bij het selecteren van de juiste kleuren en materialen. Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Rotterdam en ervaar het genot van goede service.
Alle raamdecoratie
 • Op zoek naar duo rolgordijnen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
 • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een dupligordijn lijkt op een plissé.
 • De magie van horizontale jaloezieënHorizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar met de huidige opties..
 • Houten jaloezie kopen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
 • Plissé gordijnen kopen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
 • Rolgordijn op maat in Rotterdam nodig? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
 • Shutters kopen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
 • Verticale jaloezie beter bekend als lamellenBij Colors@Home Meulman vind je de laatste collecties verticale jaloezieën.
 • Vouwgordijnen in Rotterdam nodig? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle