597-vloeren_header.webp

Sfeervolle vloerenwinkel in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een vloerenwinkel in Rotterdam? Dan zit je bij Colors@Home Meulman goed! Een vloer koop je voor een langere tijd. Daarom is het wel zo fijn als die vloer de aankomende jaren mee gaat. In onze vloerenwinkel kom je alleen vloeren tegen van de allerbeste merken. We hebben jaren ervaring te bieden en weten dus de ideale vloeroplossing voor jouw woning te vinden. Of het nu om harde of zachte vloeren gaat. En het meten en leggen? Tegen een kleine vergoeding verzorgen we dat voor je!

Laminaat Rotterdam Vloeren Rotterdam

Jouw vloerenwinkel voor iedere woonstijl

Jouw interieur is niet compleet zonder de volgende basis componenten: stevige wanden, een solide plafond en duurzame vloeren. Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn, zodat je er héél lang van kunt genieten. Wij bieden een grote collectie vloeren en vloerbedekking op maat aan, van tapijt tot pvc-vloeren, zodat de klant keuze heeft uit een ruim assortiment. Door dit royale aanbod aan uitvoeringen en materialen, vind je ongetwijfeld de perfecte vloer voor jouw woning. Van onze vloeren kun je gegarandeerd jarenlang zorgeloos gebruik maken, zonder vroegtijdige slijtage of scheurtjes. Sta met beide benen op de grond, als je op zoek bent naar een gespecialiseerde vloerenwinkel. Kies voor een duurzame vloer van Meulman en ga voor een prachtige toevoeging aan jouw interieur.

Vloeren in Rotterdam Vloerenwinkel Rotterdam

Maatwerk vloeren in Rotterdam

Een geschikte vloer kopen kan voor de gemiddelde consument enigszins ingewikkeld zijn. Wij bieden daarom deskundig advies over de juiste afmetingen, hoeveelheid en het beste materiaal voor jouw huis. De verschillende vloersoorten die wij aanbieden zijn allemaal bijzonder eigentijds en geven aan elk huis een speciale uitstraling. Jouw vloer oogt meteen zeer smaakvol met een prachtig tapijt in een frisse kleur. Of dacht je eerder aan een trendy karpet met een nette randafwerking? Wij hebben ook onderhoudsvriendelijke vloeren van:

  • Vinyl;
  • Laminaat;
  • PVC;
  • Tapijt.

Een vinyl, laminaat en pvc-vloer zijn erg hygiënisch en uitstekend geschikt voor mensen die slijtage aan hun vloeren zoveel mogelijk willen reduceren. Deze vloersoorten zijn bovendien leverbaar met diverse designs, zoals een hout- of tegelmotief. Hiermee krijgt u de look van een heuse tegel- of houten vloer zonder het moeizame onderhoud! Onze marmoleum vloer, vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen, is perfect voor zij die milieubewust zijn en toch een adembenemend interieur willen met een stevige vloer in een frisse kleur. Wil je graag alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Bezoek onze inspirerende vloerenwinkel in Rotterdam en doe inspiratie op.

Onze merken

Ambiant
Brinker Karpetten
Forinn
 

Onze merken

Ambiant
Brinker Karpetten
Forinn
triangle