608-vloeren_vinyl-header.webp

Duurzame vinyl vloeren in Rotterdam

Op zoek naar duurzame en slijtvaste vinyl vloeren in Rotterdam? Bezoek dan onze sfeervolle woonwinkel en laat je inspireren door de mogelijkheden. Omdat een vinylvloer veel voordelen met zich meebrengt, zien we deze vloersoort steeds vaker in woningen en appartementen. Eén van de grootste voordelen van vinyl is dat het betaalbaar is. In vergelijking met een PVC-vloer, laminaat of marmoleum is een vinylvloer een stuk goedkoper. Het prijsverschil merk je vooral als je grote oppervlaktes met vinyl gaat bedekken. Wanneer je de volledige woonkamer of de tweede verdieping gaat bekleden, betaal je per m² minder dan andere vloersoorten. Vooral in appartementen en huurwoningen is een vinylvloer een gunstige keuze, aangezien vinyl onderhoudsvriendelijk en budgetvriendelijk is. Door het vochtbestendige karakter is het materiaal ook geschikt voor een badkamer. Daarnaast is vinyl eenvoudig schoon te krijgen, biedt veel comfort en is ideaal te combineren met vloerverwarming. Duurzame vinylvloeren hebben een levensduur van 10 tot 20 jaar. Hierdoor geniet je jarenlang van een prachtige vloer.
Vinyl detail
Vinyl

 

Geluiddempende vinylvloeren

Wil je graag een sfeervolle vinylvloer in jouw woning? De specialisten van Meulman denken graag met je mee, zodat je de beste keuze maakt. Omdat vinylvloeren in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn, hebben we ongetwijfeld de perfecte stijl voor jouw wooninterieur. Onze ruime collectie bestaat onder andere uit een vinylvloer met een betonlook, een tegelmotief of een houtlook. Doordat vinyl eenvoudig te leggen is, behoort een visgraat ontwerp of een Hongaarse punt ook tot de mogelijkheden. Een bijkomend voordeel is een vinylvloer een geluiddempend effect heeft. Dit betekent dat zware voetstappen minder goed hoorbaar zijn, zodat je een ontspannen leefomgeving realiseert. Een geluiddempende vloer is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de (onder)buren. Het leggen van een vinylvloer kun je zelf proberen, maar wij adviseren om deze duurzame vloersoort door onze specialisten te laten leggen. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw vloer er naadloos bij ligt. Maak gebruik van onze handige legservice en bespaar jezelf een hoop energie. Bezoek onze inspiratievolle winkel in Rotterdam en laat je inspireren.
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar een laminaatwinkel in Rotterdam Noord? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar vinyl vloeren in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie pvc-vloeren in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Karpet kopen in Rotterdam? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle